Ideogram fotoaparata
_navigation/knj/title

Dobro je vedeti

 

Knjižnica VelenjeNe zamudite


Ne zamudite

29.3.2020 Obvestilo CORONA


Spoštovani bralci in obiskovalci knjižnice,

zaradi porasta obolelih s koronavirusom v zadnjih dneh smo se odločili, da v petek, 13. marca Knjižnico Velenje (vključno z enotama Šoštanj in Šmartno ob Paki) ZAPREMO.

Vsi oddelki knjižnice bodo ostali zaprti do preklica. Tako smo ravnali v skladu z navodili Ministrstva za kulturo. To pomeni, da izposoja gradiva v tem času ne bo mogoča. Prav tako bodo od danes dalje onemogočena naročila in rezervacije gradiv. Za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina. Zaradi zaprtja knjižnice pri vas ne bodo nastali nobeni stroški. Ne želimo pa si, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato vas vabimo, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodite e-knjige. Poleg BIBLOSA vam je na voljo tudi E-knjižnica s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami.

Naj vas v teh dneh spremlja misel, da je skrb za svoje zdravje in zdravje drugih na prvem mestu, zato upoštevajte vsa navodila, ki smo jih v teh dneh že nekajkrat objavili.

Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.

 
Izdelava spletnih strani: AV studio