Ideogram fotoaparata
_navigation/knj/title

Dobro je vedeti

 

Knjižnica VelenjeNe zamudite


Spoštovani obiskovalci in obiskovalke,
po odloku Vlade Republike Slovenije (13. 11. 2020), ostajajo vse enote Knjižnice Velenje od ponedeljka, 16. 11. 2020, z namenom dostopanja do knjižničnega gradiva ter nemotenega vzgojno izobraževalnega procesa, ODPRTE, vendar pa je poslovanje prilagojeno razmeram.

Prostega pristopa do polic ni! V knjižnice lahko hkrati vstopa omejeno število obiskovalcev. Omogočeno je vračilo gradiva in omejena izposoja – s predhodnim naročilom.


 

 

PROSIMO, DA ŽELJENO GRADIVO NAROČITE PRED PRIHODOM V KNJIŽNICO!
1.  s pomočjo aplikacije Moja knjižnica;
2.  elektronske pošte (postabralcev@vel.sik.si);
3.  po telefonu (Velenje: 898 25 50, Šoštanj:083 843 888, Šmartno ob Paki 898 49 58);
4.  z oddajo naročila - seznama v knjižnici;

 

 

 

Za čas od 16. novembra do ponovnega odprtja knjižnice vam zamudnine ne bomo zaračunali, zato, prosimo, ne obiskujte knjižnic samo zaradi vračila gradiva!

Osebni vpis v knjižnico v tem obdobju ne bo mogoč, lahko pa se vpišete s pomočjo spletnega vpisa. Spletno lahko tudi poravnate morebitne obveznosti. Seveda pa vas vabimo tudi k izposoji e-knjig preko portala Biblos (www.biblos.si) in zvočnih knjig www.audibook.si.

Mestna knjižnica Velenje in Knjižnica Šmartno ob Paki bosta poslovali po običajnem odpiralnem času, Mestna knjižnica Šoštanj pa bo odprta vsak dan od ponedeljka do petka od 12. do 18. ure!

V prostorih knjižnic se zadržujte čim krajši čas in pri tem upoštevajte vsa navodila NIJZ.

 

 

 
Izdelava spletnih strani: AV studio