Ideogram fotoaparata
_navigation/knj/title

Dobro je vedeti

 

Knjižnica VelenjeFotogalerija


Fotogalerija

1.10.2011 Bralec meseca


Oktobra bo naša bralka meseca Jožefa Pirečnik. Na ogled bo postavila knjižno ter neknjižno gradivo, ki se ji je vtisnilo v srce in spomin.

4.10.2011 Ura pravljic v angleškem jeziku


Ure pravljic v angleškem jeziku bodo vsak prvi in tretji torek v mesecu in so namenjene otrokom od 5. leta dalje. Pripovedovala bo Romana Bonno.

6.10.2011 Dr. Marko Pavliha: Nismo rojeni le zase


V knjigi, ki nosi podnaslov Beležke učenca duhovnosti, želi avtor z nami deliti svoja razmišljanja o temeljnih vrednotah našega bivanja. O tistih preprostih rečeh, ki jih v pehanju za materialnim bogastvom, ugledom in prestižem, velikokrat ne znamo...

11.10.2011 Ura pravljic v nemškem jeziku


Ure pravljic v nemškem jeziku bodo vsak drugi torek v mesecu in so namenjene otrokom od 5. leta dalje. Pripovedovala bo Ivana Matoševič.

14.10.2011 Cool knjiga


Pogovarjali se bomo o knjigi Anne Finne, Spretna Tulip. Zgodba je pripoved o dveh navihanih prijateljicah in njunih vragolijah, ki pa so sčasoma začele preraščati okvir dovoljenega.

28.10.2011 Cool knjiga


Govorili in debatirali bomo o knjigi Briana Selznicka, Hugo Cabret. Gre za res posebno knjigo, ki po svetu navdušuje tako mladino kot tudi odrasle. Avtor je v tem literarnem delu združil elemente romana, slikanice, stripa in filma. Vsak, ki se bo...

28.10.2011 O Primožu in še čem ...


Pogovor z dr. Zvonetom Štrubljem, voditeljem slovenske katoliške župnije v Stuttgartu, teološkim antropologom in dobrim poznavalcem dela in življenja Primoža Trubarja. Pogovor bo vodil dr.Tone Ravnikar.

28.10.2011 Proslava ob dnevu reformacije


Organizatorja Knjižnica Velenje in Mestna občina Velenje.

 
 
Izdelava spletnih strani: AV studio