Ideogram fotoaparata
_navigation/knj/title

Dobro je vedeti

 

Knjižnica VelenjeFotogalerija


Fotogalerija

7.6.2018 Predstavitev poletnih delavnic »Od ideje do pravega LEGO® robota«


Med poletnimi počitnicami se bodo v Mestni knjižnici Velenje odvijale delavnice LEGO ROBOTIKA IN PROGRAMIRANJE. Sodelovanje pri aktivnosti učencem omogoča pridobivanje znanja s tehniško-tehnološkega področja, usposabljanje v modeliranju,...

13.6.2018 Pravljična joga


Pravljična joga je namenjena otrokom od 3. leta dalje. Ob poslušanju zgodbice bomo otroke popeljali v svet jogijskih položajev (asan). Postali bodo lahko hrabri junaki, pogumni levi, zviti krokodili, lahkotni vetrovi ali pa prikupni kraljeviči in...

18.6.2018 Poletno branje


V Knjižnici Velenje pripravljamo poletno obarvane kotičke, označene z oznako POLETNO BRANJE in VREČKE POLETNEGA BRANJA. Da boste lažje in hitreje izbrali gradivo za počitnice in dopust!

19.6.2018 Otroško ustvarjalno druženje na plaži


Vsi, ki radi ustvarjate, vabljeni na ustvarjalno delavnico za otroke z Admiro Robin. Ob slabem vremenu prireditev odpade.

20.6.2018 Zeliščarna


V junijski Zeliščarni boste spoznali sveža sezonska zelišča, njih uporabo v vsakdanjem življenju ter poskusili skodelico svežega zeliščnega čaja. Vodi Kata Laštro, kreativna zelčiščarica. V sodelovanju z DPM Levi breg.

 
 
Izdelava spletnih strani: AV studio