Ideogram fotoaparata
_navigation/knj/title

Dobro je vedeti

Knjižnica VelenjeOdrasliBralci bralcem


Bralci bralcem

Že vrsto let vas knjižničarji spodbujamo, da prave "knjižne poslastice" delite z nami in z ostalimi bralci. V ta namen vas v knjižnici spodbujamo, da izpolnite obrazec Bralci bralcem.

 

Bralci bralcem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Berem, torej sem!

 

23. april, svetovni dan knjige – 20. november, dan slovenskih splošnih knjižnic
Delite z nami vaše bralno doživetje!

Branje nas ustvarjalno povezuje, hkrati pa je ena pomembnejših življenjskih dejavnosti, brez katere ne moremo delovati, se učiti, rasti in si izboljševati življenje. Zato smo vas, drage bralke in bralci, sklenili vprašati, kakšne so vaše bralne izkušnje ob konkretnih knjigah. Vabimo vas k objavi vaših bralnih utrinkov, mnenj, priporočil, doživetij. Gotovo ste že prebrali knjigo, ki se vas je posebej dotaknila, vas pretresla, vam odprla nov pogled na svet… Delite vašo bralno izkušnjo s kratkim razmišljanjem na strani dobreknjige.si!


Bralne utrinke zbiramo do Dneva slovenskih splošnih knjižnic, 20. novembra 2017.
Teksti naj bodo dolgi največ 200 besed. Nanašajo naj se predvsem na bralno izkušnjo ob konkretni knjigi. Ob objavi bodo navedeni osnovni podatki: ime in priimek bralca, naslov knjige in če želite, tudi knjižnica, ki jo obiskujete. Tekste lahko oddate preko spletnega obrazca na portalu dobreknjige.si http://www.dobreknjige.si/Impresije.aspx ali pošiljajte na e-naslov: mailto:postabralcev@vel.sik.si?subject=Bralci%20bralcem

 
Izdelava spletnih strani: AV studio