Ideogram fotoaparata
_navigation/knj/title

Dobro je vedeti

 

Knjižnica VelenjeFotogalerija


Ob 19.00, študijska čitalnica mestne knjižnice Velenje

Energijska bioterapija Zdenka Domančića se izkazuje kot izjemno uspešna metoda zdravljenja, ki  jo vse bolj javno priznava tudi medicinska stroka. Tehnika zdravljenja po tej metodi pa se močno razlikuje od običajnih, poznanih in splošno utečenih metod. Zato je težje razumljiva in sproža mnoga vprašanja, radovednost, dileme in polemike.
Ponavadi na terapijah ni dovolj časa za sistematičen pogovor o temah, ki jih pacienti odpirajo s svojimi vprašanji. Zato smo se odločili za sklop predavanj, v katerih bomo to zanimivo tematiko obdelali z več zornih kotov.
Na prvem, majskem predavanju, se bomo osredotočili na opis metode, način njenega delovanja in učinke. Posvetili se bomo različnim zdravstvenim težavam in boleznim. Navedli bomo konkretne izkušnje in rezultate, ki jih beležimo v redni sedemletni praksi  na osnovi spremljanja preko 2000 pacientov, ki so v tem času poiskali pomoč našega Centra za bioterapijo, na posestvu Herk nad Muto, v Termah Topolšica, v Hotelu Smogavc v Zrečah in v zadnjem letu tudi v Velenju.
Na naslednjih predavanjih bomo bioterapijo umestili v okvire znanstvenega raziskovanja in relacije z medicinsko stroko. Posvetili se bomo etičnim razsežnostim, ki jih odpira bioterapija in ki presegajo le zdravljenje in samozdravljenje, saj se vzročno-posledično dotikajo temeljnih prepričanj, življenjskih vzorcev in paradigem, na katerih temelji delovanje celotne družbe. Srečanja bodo pomenila tudi možnost pogovora, odpiranja različnih vprašanj in iskanja rešitev, kako dobrobiti energijske bioterapije čim bolje razumeti, jih vgraditi v delovanje sodobne družbe ter z njo oplemenititi in izboljšati kvaliteto vsakdanjega življenja.
Naslednje predavanje bo v mesecu oktobru.
 
Vljudno vabljeni!

 
Izdelava spletnih strani: AV studio